Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pizza base
- oil, for greasing
- 200 g lukewarm water
- ½ tsp dried instant yeast
- 120 g dried chickpeas
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp psyllium husk
Coriander pesto
- 1 garlic clove
- 45 g fresh coriander, stalks and leaves cut into pieces (approx. 1½ bunches)
- 50 g raw unsalted cashews
- 40 g sunflower seeds
- 10 g pepitas
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 100 g avocado oil
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 tsp dulse flakes (optional)
Toppings
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g mozzarella cheese, cut into slices
- 2 - 4 fresh tomatoes, cut into slices
- fresh thyme leaves, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1079.5 kJ / 257 kcal
- Proteine
- 16.6 g
- Carboidrati
- 7.6 g
- Grassi
- 16.3 g
- Grassi saturi
- 5.7 g
- Fibre
- 8.3 g
- Sodio
- 442.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40 min
Satay noodle salad
35min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30 min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Rice crisp bars
1 Std. 10 Min
Zoodles with broccoli pesto
30 min