Dispositivi & accessori
Vegan macadamia cheese ball
Prep. 15min
Totale 56h 55min
8 portions
Ingredienti
-
whole macadamia nuts200 g
-
water for soaking
-
coconut oil3 tsp
-
kefir milk (coconut)90 g
-
eschalot50 g
-
garlic clove1
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to season
-
fresh chives finely chopped1 tbsp
-
pecans roasted60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
144.9 mg
Proteine
3.6 g
Calorie
1154.1 kJ /
274.8 kcal
Grassi
27.9 g
Fibre
2.5 g
Grassi saturi
4.7 g
Carboidrati
2.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Dairy free
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Raw chocolate snaps
1h 5min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1h 30min
Leek quiche
1h 20min
Vegan mayonnaise
15min
Plant-based parmesan
5min
Almond Cheese
6h 15min
Basic vegetable stock
1h
Cashew sour cream
10min
Tofu scramble
25min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Gluten free sourdough bread
192h 20min