Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Steamed buns
- oil, for greasing
- 300 g water
-
3
tsp dried instant yeast
o 30 g fresh yeast, crumbled - 500 g plain flour
- 2 tsp fine salt
Pulled pork
- 1000 - 1200 g pork shoulder, boneless
- 3 garlic cloves
- 120 g red onion (approx.1 onion), cut into halves
- 110 g carrot (approx. 1 carrot), cut into quarters
- 80 g celery stalks (approx. 2 stalks), cut into quarters
- 80 g fennel bulb (approx. 1/2 bulb), trimmed and thinly sliced
- 2 tart apples (e.g. Granny Smith), core removed and cut into eighths
- 40 g olive oil
-
2
tsp ground smoked paprika
o 2 tsp ground sweet paprika - 1 tsp mustard
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp brown sugar
- 80 g vinegar
-
50
g molasses
o 50 g golden syrup -
1
tbsp chicken stock paste, homemade
o 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tbsp tomato purée
- 1 - 2 tbsp milk, for brushing
- salad leaves to taste, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3745 kJ / 891 kcal
- Proteine
- 48.9 g
- Carboidrati
- 80.1 g
- Grassi
- 40.7 g
- Fibre
- 7 g
Nelle collection
Ricette alternative
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 godz.
Pitta bread
2 godz.
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Beef and beer pie
1h 40min
Chicken stock paste
45 min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min
Pumpkin risotto with bacon
25min
Bean stew with meatballs
45 min
Chocolate hazelnut spread
45 min