Classic Swiss Fondue
TM6 TM5

Classic Swiss Fondue

4.0 (22 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 garlic cloves
  • 7 oz Emmental cheese, remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)
  • 21 oz Gruyère cheese, remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided
  • 15 oz dry white wine, divided
  • 1 oz corn starch (approx. 2 heaping tbsp)
  • 1 oz Kirsch (see Tip)
  • 2 pinches ground black pepper
  • ½ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp sweet paprika

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2615 kJ / 625 kcal
Proteine
39 g
Carboidrati
10 g
Grassi
41 g
Fibre
0 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative