Dispositivi & accessori
Classic Swiss Fondue
Prep. 5min
Totale 15min
6 portions
Ingredienti
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
39 g
Calorie
2615 kJ /
625 kcal
Grassi
41 g
Fibre
0 g
Carboidrati
10 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cheese Please!
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Béarnaise sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Homemade Pasta
1h
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Balsamic Reduction
20min
Meringue Ghosts
12h 25min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Southwest Creamed Corn
25min
Creamed Spinach
30min
Biscuits
40min
Lemon Risotto
30min