Dispositivi & accessori
Piadina uit Emilia Romagna
Prep. 10min
Totale 15min
6 porties
Ingredienti
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Calorie
2711 kJ /
648 kcal
Proteine
24.5 g
Carboidrati
67 g
Grassi
33.2 g
Fibre
3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Gevarieerd koken elke dag
52 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pizza Margherita
2h 10min
Minipizza’s
1h 20min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nessuna valutazione
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nessuna valutazione
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Tarte Tatin
2h
Pierogi met vlees
1h
Gefermenteerde rode uien
96h
Dropijs
8h 30min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Pistache Moelleux
30min