Dispositivi & accessori
Piadina uit Emilia Romagna
Prep. 10min
Totale 15min
6 porties
Ingredienti
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Calorie
2711 kJ /
648 kcal
Proteine
24.5 g
Carboidrati
67 g
Grassi
33.2 g
Fibre
3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Gevarieerd koken elke dag
52 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nessuna valutazione
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nessuna valutazione
Glutenvrije gevulde pepers
Nessuna valutazione
Drie kaas pides
1h 40min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Caipirinha van mango
5min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Vastensoep
30min
Mojito
10min
Maïsbrood en cheddar muffins
Nessuna valutazione