Dispositivi & accessori
Pumpkin Risotto with Bacon
Prep. 15min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for garnishing40 g
-
water1220 g
-
pumpkin flesh diced (1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra, to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
shallot halved30 g
-
bacon lardons smoked100 g
-
unsalted butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 Tbsp
-
60 g fresh green peasfrozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
10.2 g
Calorie
1452 kJ /
345 kcal
Grassi
12.4 g
Fibre
2.4 g
Carboidrati
47.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Budget Friendly Italian
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Asparagus Risotto
45min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Courgette and Feta Risotto
30min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min
Mushroom Risotto
30min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min