
Dispositivi & accessori
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
Prep. 15min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
brown onion50 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
olive oil30 g
-
long grain rice250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
sweet paprika1 tsp
-
water1000 g
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)180 g
-
carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)50 g
-
frozen green peas50 g
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces2 sprigs
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
323.8 kcal /
1360.5 kJ
Proteine
6 g
Grassi
8.3 g
Carboidrati
54.5 g
Fibre
3.6 g
Grassi saturi
1.4 g
Sodio
446.6 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Taste of Mexico
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda