Dispositivi & accessori
Grated Carrot Salad
Prep. 10min
Totale 10min
6 portions
Ingredienti
-
carrots peeled (approx. 6 carrots)900 g
-
shallot halved40 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
extra virgin olive oilsunflower oil60 g
-
vinegar (e.g. cider, red wine)40 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard15 g
-
fine sea salt5 pinches
-
ground black pepper5 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
255.8 mg
Proteine
1.7 g
Calorie
666.9 kJ /
159.4 kcal
Grassi
10.4 g
Fibre
4.6 g
Grassi saturi
1.3 g
Carboidrati
16.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Raw Asian Salad
10min
Potato Gratin
1h 10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Beetroot salad
10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Broccoli and Apple Salad
5min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Super Quick Broccoli Salad
5min