Dispositivi & accessori
Spinach and Artichoke Dip
Prep. 10min
Totale 20min
35 oz
Ingredienti
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 oz
Sodio
122.3 mg
Proteine
2.9 g
Calorie
264 kJ /
63.1 kcal
Grassi
5.1 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
2.6 g
Carboidrati
1.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Tzatziki
20min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Shrimp Scampi
40min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Caesar Salad
30min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Chicken Fajita Soup
50min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Baked Crab Dip
15min