Dispositivi & accessori
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Prep. 35min
Totale 13h 10min
6 portions
Ingredienti
Vanilla ganache (the day before)
-
2 gelatine sheetsgelatine powder1 ½ tsp
-
ice water to soak
-
white chocolate small pieces or callets85 g
-
whipping cream (min. 30% fat)400 g
-
vanilla pod seeds only1
Caramel
-
caster sugar100 g
-
butter cut in pieces50 g
-
whipping cream (min. 30% fat), room temperature25 g
Pecan praline
-
pecan nuts300 g
-
water25 g
-
caster sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
ready-made puff pastry1 sheet
-
icing sugar15 g
-
pecan nuts (opzionale)10 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
179.1 mg
Proteine
10.9 g
Calorie
4882.9 kJ /
1167 kcal
Grassi
95.2 g
Fibre
5.5 g
Grassi saturi
31.1 g
Carboidrati
76.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Pandan Sponge Cake
1h
Soy Braised Whole Chicken
Nessuna valutazione
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Dalgona Coffee Classic (Korean coffee)
10min
Nasi Goreng Kampung
40min
Mini Shrimp Omelettes
35min
ABC Soup
1h 10min
Homemade Soy Milk
30min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Baked Salmon Sushi Cups
30min