Versatile Smooth Soup

4.8 5 valutazioni
Prep. 15min
Totale 45min
6 portions

Ingredienti

  • olive oil
    25 - 30 g
  • fresh mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
    170 - 200 g
  • fresh mixed vegetables (e.g. zucchinis, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
    700 - 800 g
  • water
    750 - 850 g
  • vegetable stock powder homemade or store-bought
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), homemade or store-bought
  • salt
    1 tsp

Difficoltà

facile


Valori nutritivi per 1 portion

Sodio 727 mg
Proteine 4.1 g
Calorie 489 kJ / 116.9 kcal
Grassi 5 g
Fibre 4.7 g
Grassi saturi 0.8 g
Carboidrati 14.5 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...