Pork Tenderloin with Mustard Sauce
TM6 TM5

Pork Tenderloin with Mustard Sauce

4.3 (30 valutazioni )

Ingredienti

  • 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
  • 3 ½ oz button mushrooms, sliced
  • 2 ½ oz dry vermouth
    o 2 ½ oz Madeira wine
  • 3 ½ oz whole milk
  • 2 oz yellow onions, halved
  • 1 garlic clove (opzionale)
  • 2 tsp whole grain mustard
  • 1 tsp hot mustard
  • 1 chicken stock cube
    o 1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 2 tbsp crème fraîche
    o 2 tbsp cream
  • 1 heaping tbsp corn starch
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
946 kJ / 226 kcal
Proteine
28 g
Carboidrati
8 g
Grassi
7 g
Fibre
0.8 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative