Versioni compatibili
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- ½ oz orange peel, thin skin only, no white pith
- 1 tsp sugar
- 3 ½ oz orange juice, freshly squeezed (approx. 2 medium oranges)
- 1 oz honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (opzionale)
- 4 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 35 leaves)
- 2 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 28 clumps of fine leaves)
- 4 sprigs cilantro, leaves only (approx. 42 leaves )
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16-24 oz total)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 leeks, white part only, quartered (approx. 5.5 oz total)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz salted butter
- 3 ½ oz dry white wine
- 32 ½ oz water
- 2 tbsp vegetable stock paste (see Tip)
- 8 oz buckwheat groats
- 1 - 2 oz lemon juice, freshly squeezed (approx. 2 small lemons)
- 14 - 15 oz asparagus, trimmed and cut into halves (approx. 1 bunch)
- 3 ½ oz cashews, roasted, unsalted (opzionale)
-
1
oz unsalted pumpkin seeds
o 1 oz unsalted sunflower seeds - 2 oz goat cheese, crumbled
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4347 kJ / 1039 kcal
- Proteine
- 50 g
- Carboidrati
- 86 g
- Grassi
- 57 g
- Fibre
- 12 g
Nelle collection
Ricette alternative
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Sweet Potato Spoon Bread
1h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min