Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- water, to fill bowl halfway
- 225 g turnip, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 170 g spring carrot, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 225 g beetroot, golden, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
- 225 g beetroots, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
-
170
g sweet potato, peeled, ends trimmed. Trimmed if
necessary to fit the blade width - 225 g potato, waxy, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 60 g shallot, halved
- 60 g butter, unsalted, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp black pepper, ground
- 1 tsp thyme, fresh, leaves only
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 583.6 kJ / 139.5 kcal
- Proteine
- 2.6 g
- Carboidrati
- 19.4 g
- Grassi
- 6.3 g
- Grassi saturi
- 3.9 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodio
- 383.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
All-in celery juice shots
5 Min
Grab and Go Breakfast Wrap
30min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM6)
1 Std. 45 Min
Roasted Chickpeas
1 Std.
Steamed Corn on the Cob
25 分钟
Spring greens
10 Min
Basic Green Smoothie
5 Min
Boosted Super Green Juice
10 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 分钟
Beet-Tox (Metric)
10 Min
Seitan
40min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 分钟