Dispositivi & accessori
Spiralized tortilla
Prep. 20min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
-
floury potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube500 - 600 g
-
onion cut in halves120 g
-
extra virgin olive oil plus an extra 4-5 tbsp to fry40 g
-
eggs6
-
sea salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
482.4 mg
Proteine
9.5 g
Calorie
1305.4 kJ /
312 kcal
Grassi
22.3 g
Fibre
2.4 g
Grassi saturi
4.4 g
Carboidrati
18.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Spiralize - Autumn/Winter
16 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Nessuna valutazione
Yellow chicken curry with rice
1h
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Zhoug (Diabetes)
10min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29h 45min
Fresh jalapeño dip
5min
Boerewors
40min
Fondant au chocolate
50min