Dispositivi & accessori
Roasted Potato Salad
Prep. 10min
Totale 1h
8 portion
Ingredienti
-
new potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ teaspoon
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ teaspoon
-
red onion115 g
-
celery in pieces (2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprig
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprig
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
566 mg
Proteine
4 g
Calorie
1059 kJ /
253 kcal
Grassi
13 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
31 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Summer BBQ
13 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Nessuna valutazione
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Spirals
40min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Zoodles with Broccoli Pesto
30min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Steak au Poivre
20min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Creamy Mac & Cheese
30min