Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
TM6 TM5 TM31

Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)

5.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 60 g unsalted butter, plus extra melted to grease
  • 60 g plain flour, plus extra to dust
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • ¼ onion
  • 3 whole cloves
  • 450 g milk
  • 1 pinch paprika
  • 2 pinches sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 100 g soft goat's cheese (see Tips)
  • 5 eggs, separated
  • 1 pinch cream of tartar
  • boiling water, to cook
  • 50 g soft goat's cheese, to top
  • shaved Parmesan cheese, to top
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1173.2 kJ / 280.4 kcal
Proteine
16 g
Carboidrati
10.1 g
Grassi
19.4 g
Grassi saturi
10.7 g
Fibre
0.4 g
Sodio
316.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative