Dispositivi & accessori
Easter Cream Pastries
Prep. 30min
Totale 1h 15min
8 pieces
Ingredienti
Choux Pastry
-
water250 g
-
unsalted butter diced130 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sugar3 tsp
-
plain flour200 g
-
medium eggs5
Topping
-
double cream200 g
-
sour cream200 g
-
sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
tinned apricot halves10
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
106.3 mg
Proteine
8.6 g
Calorie
1748.2 kJ /
417.8 kcal
Grassi
31.1 g
Fibre
1.2 g
Grassi saturi
18.2 g
Carboidrati
26.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min
Star Pizza
1h 45min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24h
Italian Easter Bread
3h 50min
Chipotle Puff Fish "Tacos"
1h 30min
Almond Easter Sheep
2h 45min
Raspberry Tartlets
1h 15min
Ombre Cake
2h 10min
Hot Dog Rolls
55min
Two-Flavoured Picnic Rolls
1h 30min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50min
Rudolph's Mocktail
30min