Versioni compatibili
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Stuffing Mixture
- 50 g white bread
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 bunch fresh parsley, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Chicken, Vegetables and Rice
- 1250 g water
- 200 g basmati rice
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 tsp cumin seeds
- 3 chicken breasts, butterflied and flattened to an even thickness (approx. 1 cm) (see tip)
- 6 slices Parma ham (1 pack, approx. 80 g)
- 400 g courgettes, peeled in ribbons (approx. 2 courgettes)
- 200 g carrots, peeled in ribbons (approx. 2 carrots)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2663.7 kJ / 636.6 kcal
- Proteine
- 45.2 g
- Carboidrati
- 57.3 g
- Grassi
- 24.5 g
- Grassi saturi
- 10.3 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodio
- 1321.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Orange Dyed Eggs
55min
Jam Sandwich Biscuits
2 godz. 15 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min