Dispositivi & accessori
Fish Stock
Prep. 5min
Totale 35min
1315 g
Ingredienti
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1315 g
Sodio
3636.4 mg
Proteine
133.5 g
Calorie
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Grassi
32.1 g
Fibre
6.3 g
Grassi saturi
0.1 g
Carboidrati
32.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
3Q Mooncake
1h 45min
Lemonade
5min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Vegan Cocktail Sauce
5min
Onion Skin Broth
1h 5min
Chinese Five Spice Powder
Nessuna valutazione
Pumpkin Baba Ganoush
45min
Homemade miso soup
55min
Chicken Curry (Filipino Style)
35min