Dispositivi & accessori
Traditional gluten free French vanilla canelé
Prep. 10min
Totale 49h 5min
12 portions
Ingredienti
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
58.5 mg
Proteine
3.5 g
Calorie
729.7 kJ /
174.4 kcal
Grassi
6.3 g
Fibre
0.8 g
Grassi saturi
3.4 g
Carboidrati
24.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Pascualina
1h 45min
Beef liquid stock (TM5)
3h 25min
Duck and cherry salad
45min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Orange liqueur zabaglione
15min
Barbecued pork ribs
28h 10min