Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gerookte tempeh
- 200 g tempé, in stukken gesneden (ongeveer 3 cm)
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 1 tl pure ahornsiroop
- 1 tl voedingsgist, (zie tips)
- ½ tl vloeibare rookkruiden, (zie tips)
- ¼ tl uienpoeder
Dressing
- 60 g extra vergine olijfolie
- 30 g citroensap
- 100 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 20 g witte miso (of shiro miso)
- 15 g kappertjes op azijn
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 2 knoflookteentjes
- 20 g water, gefilterd
Salade
- 40 g boerenkool, fijn versnipperd
- ½ rode kool
- 140 g spruitjes, bijgesneden en in helften gesneden
- Parmezaanse kaas, vegan, om te serveren (zie tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2081.4 kJ / 495.6 kcal
- Proteine
- 20.6 g
- Carboidrati
- 18.4 g
- Grassi
- 36.1 g
- Fibre
- 10.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Nessuna valutazione
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nessuna valutazione
Gestoomde Chinese groenten
Nessuna valutazione
Boemkool buffalo hapjes
Nessuna valutazione
Cashew schenkroom
Nessuna valutazione
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nessuna valutazione
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Nessuna valutazione
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Zoetzure dhal
Nessuna valutazione