Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 400 - 500 g tofoe, stevig, geperst (zie tips) en in blokjes gesneden (2,5 cm)
- 2 el maïsbloem
- 4 el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 2 sjalotten, in helften gesneden
- 2 - 4 lange rode chilipepers, bijgesneden en in helften gesneden (ontpit indien gewenst)
- 5 knoflookteentjes
- 30 g sesamolie
- 50 g kokosbloesemsuiker
- 1 tl currypoeder
- 1000 g water, gefilterd
- 4 bossen paksoi, bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 bossen Chinese broccoli, bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)
- 200 g gedroogde noedels
- 2 el kokosolie om te bakken
- sesamzaad, om te serveren
- krokant gebakken sjalot, om te serveren
- 1 limoen, in partjes gesneden, om te serveren
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2787 kJ / 663.6 kcal
- Proteine
- 30.4 g
- Carboidrati
- 55.8 g
- Grassi
- 32.7 g
- Fibre
- 14.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Vegetarische chili
Brak ocen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Geroosterde aubergines
Brak ocen
Vegan moussaka
1h 50min
Zoetzure tempé
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 Std. 30 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min