Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
TM6

Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)

(Nessuna valutazione)

Ingredienti

  • 155 g rauwe cashewnoten
  • water, om te weken

Paprikaolie

  • 60 g extra vergine olijfolie
  • 1 ½ tl paprikapoeder

Pikante cashewnotensaus

  • 155 g hoi sin saus
  • 70 g misopasta (zie tip)
  • 2 el groentebouillon poeder
  • 30 g agavesiroop
  • 1 el shichimi togarashi, Japans 7-kruidenmengsel

Shiitake dashi

  • 1400 g water
  • 90 g shiitake paddenstoelen, gedroogd, dun gesneden
  • 15 g kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)

Udon noedels

  • 1500 g water
  • 1 - 2 el extra vergine olijfolie, om te bakken
  • 170 g tempé, in stukken
  • 1 el rode chili-olie
  • 340 g udon noedels, gedroogd
  • eetbare bloemen, om te versieren

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
2820.3 kJ / 674.1 kcal
Proteine
22.8 g
Carboidrati
80.1 g
Grassi
31.8 g
Grassi saturi
5.8 g
Fibre
6.1 g
Sodio
914.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative