![Vegan bao sliders Vegan bao sliders](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/72d54629be8322e8cbcb411918eb4f38/Derivates/b28e13b68e75c9867f03034cbd38c9c1cc634e04.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Bao buns
- 125 g water
- 1 tbsp plant-based milk of chioce
- 250 g plain flour
- 2 tsp dried instant yeast
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch caster sugar
- ¼ tsp sea salt
- vegetable oil, to grease
Hoisin banana
- 1 garlic clove
- 250 g onion, cut into halves, then cut into slices
- 30 g vegetable oil, plus extra to grease
- ½ tsp Chinese five spice powder
- ¼ - ½ tsp dried chilli flakes
- 4 bananas, peel only (see Tips)
- 60 g hoisin sauce
- 2 tbsp fresh coriander leaves, torn
- ¼ tsp sea salt
- plain flour, to dust
- 500 g boiling water
Assembly
- 2 Lebanese cucumbers, sliced into matchsticks
- 2 fresh mango (approx. 350 g) , sliced into matchsticks
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp maple syrup
- 1 tsp sesame oil
- 1 fresh red chilli, deseeded and thinly sliced
- 1 lime, zested and juiced
- 1 ½ tbsp roasted unsalted peanuts, coarsely chopped, to sprinkle
- fresh coriander leaves, to garnish
- spring onions/green onions, sliced, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1765.1 kJ / 421.9 kcal
- Proteine
- 8.7 g
- Carboidrati
- 83.3 g
- Grassi
- 8.4 g
- Grassi saturi
- 1.3 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodio
- 340.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Mint béarnaise
25min
Low Carb Mushroom Gravy
45 分钟
Rainbow cauliflower sushi
50min
Basic vegetable stock
1小时
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Beef jerky
1h 50min
Southern-style chicken
40 分钟
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Maple pecan ice cream
26h 30min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55min
Creamy chicken curry and rice
45 分钟