Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Bramenjam met Crémant en vanille
- 500 g braambessen
- 250 g geleisuiker 2:1
- 20 g citroensap
- ½ vanillestokje, alleen het merg
- 100 g schuimwijn, type Crémant
Financiers
- 100 g gepelde amandelen
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
- 50 g bloem
- 170 g pure poedersuiker
- ½ vanillestokje, alleen het merg
- 150 g eiwit (5 middelgrote eiwitten)
Omelet met kruiden, geitenkaas en vijgen en mini croque monsieur
- 600 g water
- 150 g broccoli roosjes, (ongeveer 2 cm)
- 120 g Gruyère kaas, in stukken
- 40 g bloem
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), (30 g in stukken gesneden, 20 g gesmolten)
- 300 g melk
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- 1 ½ tl zout
- 1 tl zwarte peper, gemalen
- 20 sneetjes wit brood
- 10 sneetjes gekookte ham
- 10 g vers peterselieblad
- 10 g vers korianderblad
- 10 g verse bieslook, in kleine ringen gesneden
- 200 g verse geitenkaas, in stukken
- 8 eieren
- 4 kleine vijgen, gesneden in achtsten
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 4353 kJ / 1040.4 kcal
- Proteine
- 37.2 g
- Carboidrati
- 115 g
- Grassi
- 48.3 g
- Grassi saturi
- 23.6 g
- Fibre
- 9.7 g
- Sodio
- 1552.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Snelle brownie
25 Min
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Amarant cacao balletjes
Nessuna valutazione
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Nessuna valutazione
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Vegan boter
Nessuna valutazione
Muntthee
25 Min
Harira
7 godz.
Pindakaas
5min
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Nessuna valutazione
Portugees crème brûlée
25 Min