Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Deeg
- 400 g bloem
- 120 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), kamertemperatuur
- 1 ei
- 50 g melk
- ½ tl zout
- 50 g water
Vulling
- 200 g prei dik gesneden
- 150 g rode paprika
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ¾ tl zout
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 30 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 100 g spaanse tomatensaus (tomate frito)
- 500 g kalkoen, in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,
- 200 g gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden
- 200 g gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 2 eiwitten
- 2 eierdooiers
- Valori nutritivi
- per 8 porties
- Calorie
- 18229.2 kJ / 4356.9 kcal
- Proteine
- 215.8 g
- Carboidrati
- 392 g
- Grassi
- 203.9 g
- Grassi saturi
- 96.7 g
- Fibre
- 26.6 g
- Sodio
- 7605.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Frangipane met peer
1h 30min
Kalkoenburgers
Nessuna valutazione
Waterzooi van kip
1h
Bloemkoolrijst poke bowl
Nessuna valutazione
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Pastasalade met kip
1 godz. 15 min
Soefganiots
2h
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Gele smoothie bowl
2 godz. 20 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min