Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica) necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica). Ulteriori informazioni

Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
TM6

Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)

4.6 (7 valutazioni )

Ingredienti

  • 1000 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
  • 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
  • 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
  • 2 garlic cloves, cut into thin slices
  • 4 tsp rice wine vinegar
  • 2 tsp mirin
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice
  • 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
  • 100 g snow peas
  • 1 tsp sesame oil
  • 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
  • 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
  • 1 lime, cut into cheeks, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1947.5 kJ / 465 kcal
Proteine
31.3 g
Carboidrati
41.5 g
Grassi
18.5 g
Grassi saturi
5.3 g
Fibre
6.5 g
Sodio
84 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative