Versioni compatibili
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Hartig wortelbrood
- 220 g wortelen, in stukken
- 220 g water
- 20 g verse gist, verkruimeld
- ½ tl suiker
- 500 g bloem
- 55 g pompoenpitten
- 40 g olijfolie
- 1 ½ tl zout
Rauwe truffels
- 100 g wortelen, in stukken
- 60 g gepelde walnoten
- 60 g ontpitte dadels
-
1
el maanzaad
o 1 el chiazaad - 60 g pindakaas
- 1 tl vanillearoma
Pindakaas smoothie
- 2 bananen, in stukken
- 30 g pindakaas
- 50 g Griekse yoghurt
-
500
g melk
o 500 g amandelmelk, ongezoet - 20 g havervlokken
- 1 tl vanillearoma
- olijfolie, om in te vetten
- gekookte ham, in plakjes, om op te dienen
- tomaten, in plakjes, om op te dienen
- groene slabladeren, om op te dienen
- boter, om op te dienen (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 4687.5 kJ / 1120.3 kcal
- Proteine
- 34.3 g
- Carboidrati
- 150.2 g
- Grassi
- 45.4 g
- Grassi saturi
- 8.7 g
- Fibre
- 13.4 g
- Sodio
- 1000.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Parmezaan op plantaardige basis
Nessuna valutazione
Haver horchata
Nessuna valutazione
Cashew brood wentelteefjes
Nessuna valutazione
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 godz. 20 min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nessuna valutazione
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 godz. 20 min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Nessuna valutazione
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Nessuna valutazione