Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
TM6 TM5 TM31

Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup

3.0 (3 valutazioni )

Ingredienti

Sausagemeat

  • 5 juniper berries
  • ½ tsp black peppercorns
  • 100 g pork loin, diced (3 cm)
  • 100 g pork shoulder, diced (3 cm)
  • 100 g water
  • 15 g fine sea salt
  • 20 g pork back fat, diced (3 cm), (see tip)
  • 150 g whipping cream
  • 1 pinch ground cloves
  • 1 pinch ground coriander
  • 1 pinch ground nutmeg

Black Garlic Ketchup

  • 150 g black garlic
  • 50 g apple juice
  • 15 g apple cider vinegar
  • ⅛ tsp xanthan gum (see tip)

Finalisation

  • 1000 g water
  • 1 tsp vegetable oil, for frying
  • 12 slices smoked bacon

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
954.8 kJ / 228.2 kcal
Proteine
7.9 g
Carboidrati
5.5 g
Grassi
19.5 g
Grassi saturi
7.9 g
Fibre
0.3 g
Sodio
691.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative