Dispositivi & accessori
Pumpkin Risotto
Prep. 25min
Totale 50min
8 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
pumpkin cut in pieces400 g
-
water100 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice400 g
-
vegetable broth (see tips)700 g
-
butter room temperature, cut in small pieces60 g
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh black truffle cut in thin slices, to garnish1 piece
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
10 g
Calorie
1481 kJ /
354 kcal
Grassi
15 g
Fibre
3 g
Carboidrati
44 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Tempura vegetables
30min
Sourdough soup (White borscht)
96h 30min
Vegan bolognese
50min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Red-bown coloured eggs
Nessuna valutazione
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min
Potato goulash
1h
Soy bolognese
40min
Soy goulash with dumplings
1h 25min
Creamy vegetable rice
25min