Dispositivi & accessori
Aardappelpuree met de Peeler
Prep. 10min
Totale 35min
4 porties
Ingredienti
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (opzionale) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
623.7 mg
Proteine
5.5 g
Calorie
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Grassi
12.4 g
Fibre
5.1 g
Grassi saturi
7.7 g
Carboidrati
41.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basis
8 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nessuna valutazione
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nessuna valutazione
Pasta met crème van pistache
30min
Gegrilde zeevruchten plank
Nessuna valutazione
Virgin chai vanille cocktail
45min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Citroenslush
10min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nessuna valutazione
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nessuna valutazione
Blauwe bessen Jam
Nessuna valutazione
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min