Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

4.9 13 valutazioni
Prep. 35min
Totale 7h 20min
4 portions

Ingredienti

Piri Piri Sauce
  • garlic cloves
    3
  • chillies, type Fresno, fresh stems removed, halved
    4
  • 'chile de árbol' chillies, dried to taste
    2 - 4
  • ground smoked paprika
    ½ tsp
  • salt, coarse
    1 tsp
  • oregano, dried
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • red wine vinegar
    45 g
  • whole chicken spatchcocked (see Tip)
    1500 - 1600 g
Vegetable Salad and Grilling
  • mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (3 cm/2 in.)
    450 g
  • mayonnaise
    100 g
  • salt (opzionale) to taste
    ¼ tsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    1 ½ tbsp

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 876 kcal / 3665 kJ
Proteine 65 g
Grassi 63 g
Carboidrati 11 g
Fibre 4 g
Grassi saturi 13 g
Sodio 904 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...