Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 40 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 10 - 15 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve çok ince dilimlenmiş (1 mm)
- 150 g kırmızı soğan, dilimlenmiş (yakl. 1 cm)
- 150 g kabak, sadece çekirdeksiz kısmı, ince - uzun kesilmiş (yakl. 5 mm)
- 150 g havuç, ince - uzun kesilmiş (yakl. 3 mm)
- 1 tk tuz
- 300 g karides, orta boy, soyulmuş, temizlenmiş
- 1 tutam toz beyaz biber (opzionale)
- 100 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 1 tutam şeker
- Valori nutritivi
- per 1 porsiyon
- Calorie
- 787.7 kJ / 188.3 kcal
- Proteine
- 12 g
- Carboidrati
- 11.1 g
- Grassi
- 10.9 g
- Grassi saturi
- 2.2 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodio
- 1039.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pesto Soslu Makarna Salatası
35min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1ωρ.
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1ωρ.
Zencefilli Salata Sosu
10 λεπτ.
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25 λεπτ.
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 λεπτ.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15min