![Magnolia Kitchen pear and ginger loaf Magnolia Kitchen pear and ginger loaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bef23765502d24b82df36c5136f2a379/Derivates/cfac41f660a23fd1ca636cb46b72608ea72e6d2b.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 150 g salted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 100 g milk
- 100 g ginger syrup (see Tips)
- 2 eggs
- 250 g brown sugar, plus an extra 2 tablespoons to sprinkle
- 350 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 4 pears, peeled; 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)
- 3 - 4 tbsp pure maple syrup, to taste
- Valori nutritivi
- per 12 portions
- Calorie
- 18047.6 kJ / 4297 kcal
- Proteine
- 58.3 g
- Carboidrati
- 677.9 g
- Grassi
- 144.9 g
- Grassi saturi
- 89.3 g
- Fibre
- 30.2 g
- Sodio
- 2139 mg
Ricette alternative
Cheese and bacon scones
35 Min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Tropical upside down pineapple cake
1h 10min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Brioche hot cross buns
2h 30 min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Spiced fruit loaf
2h 30 min
Magnolia Kitchen brownies
1h 10min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Lamington swiss roll
25h 40min
Creamy yoghurt ice cream
24 Std. 10 Min