Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
TM6 TM5 TM31

Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)

4.8 (122 valutazioni )

Ingredienti

Dough

  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 400 g lukewarm water
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 500 g baker's flour
  • 2 tsp sea salt

Topping

  • ½ red onion, cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
  • 12 mixed cherry tomatoes, cut in half
  • 1 tbsp fresh rosemary, leaves only
  • 3 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp sea salt flakes, to sprinkle

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1752.5 kJ / 417.3 kcal
Proteine
10.4 g
Carboidrati
59 g
Grassi
14.9 g
Grassi saturi
2.3 g
Fibre
3 g
Sodio
1120.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative