Dispositivi & accessori
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
Prep. 20min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
Asparagus and Potatoes
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
unsalted butter (opzionale)5 g
-
waxy potatoes peeled, small or cut in pieces (see tip)700 - 750 g
-
green asparaguswhite asparagus1000 - 1500 g
Hollandaise Sauce
-
water20 - 40 g
-
lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks from medium eggs4 - 8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
11.3 g
Calorie
2919 kJ /
698 kcal
Grassi
58.5 g
Fibre
6.5 g
Carboidrati
29.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Then. Now. Always.
50 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Gazpacho
1h 15min
Hollandaise Sauce
15min
Basil oil
10min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min