Dispositivi & accessori
Shortbread karamel gezouten boter
Prep. 30min
Totale 2h 25min
36 stuks
Ingredienti
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
1 g
Calorie
624 kJ /
149 kcal
Grassi
9 g
Fibre
0.8 g
Carboidrati
15 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Karamel maken
14 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Virgin appel cider old fashioned
Nessuna valutazione
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Aardbeien mille-feuille
5h
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Caramel vanille bourbon saus
Nessuna valutazione
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Cheesecake likeur
10min
Walnoot Brittle
1h 30min
Gezouten-Karamelijs
14h
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min