Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Proteine
- 39.9 g
- Carboidrati
- 20.8 g
- Grassi
- 51.1 g
- Grassi saturi
- 22.9 g
- Fibre
- 3 g
- Sodio
- 637.4 mg
Ricette alternative
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Beef Stroganoff
1 godz.
Sunday lamb roast
1h 55 min
Buffalo chicken wings
45min
Veal pizzaiola
40min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min