Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů másla
- 1 čajová lžička červené papriky, mleté
- 15 gramů hladké mouky
- 800 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
o 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 250 gramů fazolek zelených, čerstvých
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů brambora, na kostičky (2 x 2 cm)
- 250 gramů smetany
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Proteine
- 7.1 g
- Carboidrati
- 20.6 g
- Grassi
- 13 g
- Fibre
- 3.1 g
Nelle collection
Ricette alternative
Kedlubnová polévka
35min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Česneková polévka
20min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Chlebová polévka
25 min
Hrstková polévka
10 godz. 40 min
Křenová polévka s bramborami
30min
Kmínová polévka s bramborami
30min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min