Dispositivi & accessori
Caramel vanille bourbon saus
Prep. 5min
Totale 40min
12 portie
Ingredienti
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 12 portie
Sodio
2616.5 mg
Proteine
3 g
Calorie
7410 kJ /
1770 kcal
Grassi
121.5 g
Fibre
0 g
Grassi saturi
65.8 g
Carboidrati
141 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix it yourself
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nessuna valutazione
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nessuna valutazione
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Lemon curd
20min
Koken van speltgraan
Nessuna valutazione
Nougat-koekjes
Nessuna valutazione
Karamelsaus
1h 30min
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Koffielikeur
40min
Karamel parfait
Nessuna valutazione
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min