Dispositivi & accessori
Chicken liver pâté
Prep. 10min
Totale 2h 20min
7 portions
Ingredienti
-
garlic clove1
-
brown onion½
-
butter plus extra, melted, for covering40 g
-
chicken livers washed500 g
-
tomato paste30 g
-
brandy30 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
pouring (whipping) cream2 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
93.4 mg
Proteine
12.6 g
Calorie
706.1 kJ /
168.1 kcal
Grassi
12.6 g
Fibre
0.6 g
Grassi saturi
6.9 g
Carboidrati
1.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The Basic Cookbook
183 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Cherry clafoutis
1h 5min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Quince tart
1h 10min
Chicken and port pâté
1h 30min
Mayonnaise
5min
Pears in red wine
3h 20min
Ukrainian borscht
35min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35min
Chicken Liver Pate
25min
Mushroom pâté
1h 15min
Tuna dip
15min