Napa Kimchi

Napa Kimchi

3.7 9 valutazioni
Prep. 15min
Totale 14h 15min
15 portions

Ingredienti

  • white rice
    2 oz
  • Chinese cabbage core removed, cut into pieces (2 in.), divided
    21 oz
  • salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
    3 tbsp
  • water for soaking
  • carrots cut into pieces (1 in.)
    7 oz
  • Chinese white radish cut into pieces
    5 ½ oz
  • onions halved
    5 ½ oz
  • fresh ginger peeled, sliced (½ in.)
    1 oz
  • garlic cloves
    6
  • brown sugar
    1 oz
  • spring onions cut into pieces (approx. 2 in.)
    2 oz
  • fish sauce
    2 tbsp
  • dried chili flakes medium mild (see Tip)
    1 - 2 tbsp
  • lemon juice
    1 oz

Difficoltà

facile


Valori nutritivi per 1 portion

Sodio 1647.6 mg
Proteine 1.5 g
Calorie 208.4 kJ / 49.8 kcal
Grassi 0.8 g
Fibre 1.4 g
Grassi saturi 0.1 g
Carboidrati 10 g

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...