Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
o 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
o 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
o 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin, cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds, toasted
Serving
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- 1 head butter lettuce, cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves, thinly sliced
- 5 fresh red chilies, thinly sliced
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2323.3 kJ / 555.3 kcal
- Proteine
- 49.8 g
- Carboidrati
- 35 g
- Grassi
- 24.5 g
- Grassi saturi
- 4.5 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodio
- 1.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Blood Orange Margarita
15min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1u.
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2óra 50p
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2sa 25 dk
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min
Caramel Toffees
2 godz.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min