![Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46ef4af0-fd0d-4e08-97e6-9bb0abf445ac/Derivates/86b323a9-0f8d-4e00-8250-2dacb06da539.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2615 kJ / 625 kcal
- Proteine
- 31 g
- Carboidrati
- 26 g
- Grassi
- 44 g
- Grassi saturi
- 18 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 738 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Loaded Potato Waffle
50 мин.
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
Spidey Chicken à la King
40min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Sweet and Sour Pork
35min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Pork with Black Bean Sauce
30min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1ч. 5 мин.
Steak Stir Fry Salad
35min