Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)

Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)

4.6 14 valutazioni
Prep. 10min
Totale 1h 10min
6 portions

Ingredienti

Prawn meatballs
  • minced pork
    100 g
  • fresh prawn flesh
    150 g
  • fresh water chestnuts peeled
    30 g
  • salt
    ¼ tsp
  • white pepper powder
    ¼ tsp
  • sesame oil dark (roasted)
    ½ tsp
  • cornflour (starch)
    1 tsp
Soup base
  • water
    1500 g
  • chicken stock powder
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • white pepper powder
    1 tsp
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tbsp
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed
    10
  • cabbage cut in 4 cm squares
    300 g
  • fried fish maws soaked to soften, cut in 5 cm length (see tip)
    50 g
  • fresh coriander to garnish
    1 sprig

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 126 kcal / 527 kJ
Proteine 8 g
Grassi 4 g
Carboidrati 13 g
Fibre 1 g
Grassi saturi 1 g
Sodio 515 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...