Dispositivi & accessori
Red Thai Curry Paste
Prep. 5min
Totale 25min
1 jar
Ingredienti
-
water50 g
-
dried chillies deseeded8
-
white peppercorns3 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
garlic cloves15
-
shallots60 g
-
fresh coriander roots only4 sprigs
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
fresh galangal (lengkuas)20 g
-
kaffir lime zest only½
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
salt10 g
-
cooking oil80 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
4047 mg
Proteine
24 g
Calorie
5263 kJ /
1258 kcal
Grassi
92 g
Fibre
36 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
105 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Flavour Mixes
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Toasted Peanuts
20min
Nyonya Spice Paste
15min
Red Thai Curry Paste
25min
Sambal Belacan
10min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Thai Green Curry Paste
15min
Mutton Peratal
1h 25min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Nyonya Spice Paste
15min
Nyonya Chicken Rendang
45min