Steamed Whole Fish
TM6 TM5

Steamed Whole Fish

4.6 (13 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 baby bok choy, cut in half lengthwise
  • 1 whole fish, gutted, cleaned (approx. 24 oz)
  • 2 tangerines, sliced, plus extra, halved and sliced, to garnish
  • 2 green onions, cut into pieces (2 in.)
  • ½ oz ginger, peeled, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 dried red chilies, stems removed
  • ½ oz sesame oil
  • 2 tbsp fermented black bean paste
  • 3 oz tangerine juice
  • 22 oz water, divided
  • chopped cilantro, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1046 kJ / 250 kcal
Proteine
22 g
Carboidrati
8 g
Grassi
15 g
Grassi saturi
4 g
Fibre
2 g
Sodio
461 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative