Dispositivi & accessori
Barbecue Onions (17.5 oz)
Prep. 5min
Totale 45min
17 oz
Ingredienti
-
neutral oil divided1 oz
-
yellow onions cut in halves, then cut into wedges (½ in.), divided17 ½ oz
-
beer (see Tips)2 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
Worcestershire sauce1 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 oz
Sodio
39.4 mg
Proteine
0.5 g
Calorie
136.7 kJ /
32.5 kcal
Grassi
2.3 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
0.3 g
Carboidrati
2.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Basic Onions
14 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Better with Beer
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Maple Cream Custard
20min
Walnut Fresh Cheese and Whey Soda Bread
12h 15min
Tuna Deviled Eggs
40min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Browned Onions (200 g)
25min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Thick and Creamy Custard
15min