Dispositivi & accessori
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Prep. 10min
Totale 25min
14 oz
Ingredienti
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 14 oz
Sodio
171 mg
Proteine
4 g
Calorie
1213 kJ /
290 kcal
Grassi
20 g
Fibre
9.6 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
16 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Basic Vegetables
16 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Grated Parmesan Cheese
5min
Chopped Onions
5min
Grated Cheddar Cheese
5min
Chopped Garlic
5min
Browning Beef Cubes (Medium)
15min
Mirepoix
15min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Nessuna valutazione
Sautéing 7 oz Onions
20min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55min